Luister
muziek
16 april 2024 - 07:00
Deel dit artikel:

Siebe sluit wedstrijdseizoen af met gouden medaille

LEENDE - Afgelopen zondag 14 april heeft Siebe een schitterende prestatie geleverd door het wedstrijdseizoen af te sluiten met een gouden medaille. De vijfde slalomwedstrijd van de Serie Kids Cup, georganiseerd door de Nederlandse Ski Vereniging, bleek een hoogtepunt voor Siebe. Hij behaalde de eerste prijs en won daarmee ook de Serie Kids Cup wedstrijden, wat resulteerde in een welverdiende gouden medaille.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Siebe kan terugkijken op een uitstekend seizoen, waarin hij heeft deelgenomen aan in totaal 22 (internationale) wedstrijden. Zijn indrukwekkende reeks resultaten omvat maar liefst 12 keer een eerste prijs, 5 keer een tweede prijs, 1 keer een derde prijs en 1 keer een vierde prijs. Slechts twee keer heeft hij de finish niet gehaald.

Enkele van de hoogtepunten van zijn seizoen waren onder meer het winnen van goud tijdens het Nederlands kampioenschap in Oostenrijk, evenals het indoor Nederlands Kampioenschap in Nederland. Ook behaalde hij goud en brons tijdens de Lowland Championship, en eindigde hij als tweede en vierde tijdens de Kidstrophy, een wereldbekerwedstrijd in zijn leeftijdscategorie.

Het was een fantastisch seizoen voor Siebe, en om het af te sluiten zal hij nog 1,5 week in Oostenrijk doorbrengen voor zijn NOC-NSF statustesten tijdens de meivakantie.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug