Luister
muziek
11 april 2024 - 07:00
Deel dit artikel:

Officiële opening van padelbanen bij TC Leende op 21 april

LEENDE - TC Leende bereidt zich voor op een feestelijke gelegenheid met de aankomende officiële opening van hun gloednieuwe padelbanen op zondag 21 april. Na intensieve voorbereidingen en de eerste geslagen ballen zijn ze klaar om alle padellers, tennissers en geïnteresseerden te verwelkomen voor deze bijzondere gelegenheid.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Tussen 12.00 en 18.00 uur staat TC Leende open voor iedereen die kennis wil maken met de vereniging en de opkomende sport, padel. De kantine zal geopend zijn voor een hapje en een drankje, en er zullen clinics worden georganiseerd waarbij deelnemers de kans krijgen om padel en/of tennis uit te proberen. Het hoogtepunt van de dag zal plaatsvinden om 13.00 uur, wanneer het lintje officieel wordt doorgeknipt.

Het evenement belooft een leuke dag te worden voor het hele gezin, met activiteiten voor kinderen en volwassenen. Aanmelden voor de open dag is niet vereist; iedereen is van harte welkom, of je nu in een sportieve outfit verschijnt of niet.

Sinds 1 maart is TC Leende ook digitaal gegaan met een nieuwe website, waar leden onder andere tennis- en padelbanen kunnen reserveren. Zelfs niet-leden kunnen een tennisbaan reserveren, en binnenkort zal dit ook mogelijk zijn voor de padelbanen tijdens daluren. De website biedt tevens de mogelijkheid om je aan te melden als nieuw lid, wat al heeft geleid tot de verwelkoming van maar liefst 90 nieuwe leden.

Dus, ben jij de volgende die zich bij TC Leende voegt? Kom langs op de open dag op 21 april en ontdek wat deze bruisende vereniging te bieden heeft!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug