Luister
muziek
8 april 2024 - 17:30
Deel dit artikel:

TV Heeze: nieuwe bestuursleden, voorjaarscompetitie en koningsdag

HEEZE - Tijdens de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV) op woensdag 3 april heeft Tennis Vereniging Heeze (TV Heeze) nieuwe bestuursleden verwelkomd en afscheid genomen van twee gewaardeerde leden. Ad Knapen, die bijna twee decennia lang als bestuurslid verantwoordelijk was voor de accommodatie, en Ine de Cooker, die als secretaris vele jaren dienst heeft gedaan, werden hartelijk bedankt voor hun toewijding. Hun taken zullen worden overgenomen door respectievelijk Ed Heutz en Helmi Janssen, die met applaus werden verwelkomd.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Deze week is ook de KNLTB voorjaarscompetitie van start gegaan, waarbij TV Heeze met zowel jeugd- als seniorenteams deelneemt. Bij de jeugd strijden 6 teams, waaronder een team in de jongste rode leeftijdscategorie, terwijl 28 seniorenteams hun beste beentje voorzetten in verschillende klassen.

Op Koningsdag, zaterdag 27 april, opent TV Heeze haar deuren voor een speciaal evenement. Kinderen zijn van harte welkom om deel te nemen aan leuke spelletjes en activiteiten, verzorgd door de trainers en vrijwilligers van de vereniging. Het belooft een gezellige dag te worden, waarbij het poortje tussen de tennisbanen en korfbalvelden open zal staan voor iedereen die langs wil komen.

Voor meer informatie over TV Heeze, inclusief verhuurmogelijkheden van binnenbanen, kun je terecht op hun website https://www.tvheeze.nl/. Daar vind je ook details over tennislessen, verzorgd door ID Tennis Academy en gegeven door Han Hakkens en Britt Schreuder. Neem voor interesse contact op via info@idtennisacademy.com.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug