Luister
muziek
29 maart 2024 - 07:00
Deel dit artikel:

Siebe van Velthoven wint zilver en behaalt vierde plaats op internationale Kidstrophy

LEENDE - Afgelopen weekend heeft de Nederlandse skiracer Siebe van Velthoven indruk gemaakt op de internationale skiwedstrijd, de Kidstrophy, gehouden in het Oostenrijkse Zauchensee. Georganiseerd door Skiclub Salzburgerland, staat deze wedstrijd bekend als 's werelds grootste internationale skiwedstrijd voor skiërs tot en met 14 jaar. Met meer dan 24 landen vertegenwoordigd, is het een podium voor jonge skiërs om hun talent te tonen.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Het weekend stond in het teken van de reuzenslalom, waarbij 90 skiërs in Siebe's leeftijdscategorie streden om de podiumplaatsen. Siebe leverde op beide dagen een indrukwekkende prestatie. Op zaterdag behaalde hij een zilveren medaille, slechts 0,33 seconden verwijderd van de eerste plaats. Op zondag zette hij opnieuw een sterke prestatie neer, waarmee hij de vierde plaats veroverde, met slechts 0,38 seconden verschil ten opzichte van de winnaar.

Deze resultaten laten zien dat Siebe van Velthoven een serieuze positie inneemt in de internationale alpineski-sport en belooft veel voor zijn toekomstige carrière. We feliciteren Siebe met zijn succes en kijken uit naar zijn verdere prestaties in de skiwereld.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug