Luister
muziek
28 maart 2024 - 13:00
Deel dit artikel:

Geert Engels benoemd tot erelid IVN

HEEZE-LEENDE - Op de Algemene Ledenvergadering van IVN Heeze-Leende is Geert Engels benoemd tot erelid van de vereniging. Geert trad, na 11 jaar penningmeesterschap, af als bestuurslid. Voorzitter Ben Pollmann sprak grote waardering uit voor Geert vanwege zijn enorme inzet voor de vereniging. Die inzet ging veel verder dan het beheren van de kas e.d. Al vanaf de oprichting is Geert Engels lid van IVN Heeze-Leende en is jarenlang actief geweest binnen de vogelwerkgroep en als natuurgids.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Als penningmeester heeft hij een aantal verbeteringen in de financiële administratie doorgevoerd. Ook had hij ook de ledenadministratie onder zijn hoede die hij verder automatiseerde.

Dat Geert Engels verder keek dan het penningmeesterschap blijkt o.a. uit het feit dat hij ervoor zorgde dat er een veiligheidsbeleid binnen het IVN kwam. Ook heeft hij een grote bijdrage geleverd aan de succesvolle crowdfundingsacties voor het rolstoelpad bij de Plaetse en de amfibieëntunnels van de Somerenseweg. Ook voor projecten was Geert Engels te porren, gezien zijn aandeel in de organisatie van het 50-jarig jubileum van het IVN en het 1000-soortenjaar dat ter gelegenheid daarvan gehouden werd.

De ledenvergadering stemde met applaus in met het voorstel van het bestuur om Geert Engels tot erelid te benoemen. Na Loes Keijsper, Maria Willems en Ciel Broeckx is Geert het eerste mannelijke erelid. 

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug