Luister
muziek
28 maart 2024 - 17:30
Deel dit artikel:

Jeugdorkest Leende brengt betoverend filmconcert

LEENDE - Het jeugdorkest van de Koninklijke Fanfare Philharmonie Leende kondigt met trots een filmconcert aan waarbij je wordt meegenomen op een betoverende reis door de muziek van het witte doek. Dit concert vindt plaats op zaterdag 13 april in De Schammert in Leende. Vanaf 19.30 uur bent u welkom in de zaal en aanvang van het concert zal om 20.00 uur zijn.

heeze-leende24
  / Jeugdorkest Leende
Advertentie

De muzikanten uit het jeugdorkest van de Fanfare Philharmonie uit Leende maken onder leiding van Patrick van Zutven, een magische reis door de geluiden van de bioscoop, van epische avonturen van Indiana Jones tot magische sprookjes van Walt Disney. Ook tijdloze klassiekers, waarvan je bij de eerste noten de film al voor je ziet, zullen niet ontbreken. Het muzikale programma is zorgvuldig samengesteld voor de film-en muziekliefhebber, van jong tot oud!

Muziek en film zijn altijd een krachtige combinatie om emoties op een unieke manier over te brengen. De muzikanten van het jeugdorkest zullen op deze avond de prachtige filmmuziek ten gehore brengen en hun inzet en talent demonstreren.

Voor deze avond kun je kaartjes kopen à € 5,- per stuk, in het Kloosterhof op zondag 7 april tussen 11.00 uur en 12.30 uur en tussen 15.00 uur en 16.00 uur of maandag 8 april tussen 19.30 uur en 20.00 uur en voor aanvang van het concert in De Schammert.

Ook is er de mogelijkheid om vooraf kaartjes te reserveren via jeugd@philharmonieleende.nl, deze zijn dan op 13 april voor aanvang van het concert af te halen bij de Schammert.

Voor meer informatie: www.philharmonieleende.nl

Evenementgegevens:
Datum: 13 april 2024
Tijd: aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur
Locatie: De Schammert Leende

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug