Luister
muziek
28 maart 2024 - 16:00
Deel dit artikel:

Energie Café Leenderstrijp voor duurzame gesprekken

LEENDERSTRIJP - Inwoners van Heeze, Leende en Sterksel worden uitgenodigd om deel te nemen aan het Energie Café, een platform voor open discussie en reflectie over actuele thema's met betrekking tot de verduurzaming van woningen. Dit initiatief, gesteund door de Energie coöperatie Opgewekt Heeze-Leende, biedt een informele setting waarin dorpsgenoten elkaar kunnen ontmoeten en ideeën kunnen uitwisselen.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Het Energie Café, dat plaatsvindt in één van de drie dorpskernen, is een knusse bijeenkomst waarin de Brabantse gezelligheid centraal staat. De toekomstige data van het Energie Café en andere activiteiten kunnen worden gevonden op de website van de Energie coöperatie Opgewekt Heeze-Leende.

Het eerstvolgende Energie Café staat gepland voor maandag 8 april 2024. De avond begint om 19.30 uur met een inloop, en om 20.00 uur start het programma. De locatie is Café "De Hospes" in Leenderstrijp. Het thema van deze avond is "Boerderij van het gas af", met een presentatie verzorgd door Jan Reiling. Tijdens de avond is er voldoende ruimte voor vragen en discussie.

Deelname aan het Energie Café is kosteloos, en de koffie en thee staan klaar voor alle deelnemers. Aanmelden voor deze avond kan via de website: https://energieheezeleende.nl/aanmelden. Dit is een uitgelezen kans voor alle geïnteresseerden om hun stem te laten horen en samen te werken aan een duurzame toekomst voor de gemeenschap.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug